تیوفانات متیل ۷۰%پودر

تیوفانات متیل 70%پودر

تیوفانات متیل ۷۰%پودر

فرمولاسیون:

توپسین ام Topsin M %70 WP
تاریخ ثبت: ۲۳/۳/۵۰

نحوه اثر: جلوگیری از سنتز بتا توبولین

موارد مصرف در ایران:
پوسیدگی آرمیلاریایی ریشه، پوسیدگی سفید ریشه و شانکر سیتوسپورایی

موارد مصرف در سایر کشورها:
تیوفانات متیل جهت کنترل طیف وسیعی از عوامل بیماری‌زای قارچی شامل لکه‌چشمی و سایر بیماری‌های غلات، لکه سیاه سیب و گلابی، پوسیدگی‌های میوه سیب در اثر Monilia و Gloeosporium، مومیایی درختان میوه هسته‌دار Monilia spp.، شانکرهای قارچی درختان میوه، سفیدک‌های پودری در درختان میوه دانه‌دار، هسته‌دار، سبزیجات، جالیز، توت‌فرنگی، انگور، رز و غیره. Botrytis و Sclerotinia spp. در محصولات مختلف، لکه‌برگی‌های قارچی در چغندر، کلزا، کرفس و غیره، ریشه‌ گرزی کلم، بیماری‌های ریشه چمن، بلاست برنج، پوسیدگی خاکستری در انگور و بسیاری دیگر از بیماری‌های قارچی در گل‌ها و گیاهان زینتی کاربرد دارد.

این ترکیب همچنین برای کنترل بیماری مختلفی در بادام، فندق، چای، قهوه، بادام زمینی، سویا، توتون، شاه‌بلوط، نیشکر، مرکبات انجیر و غیره استفاده می‌شود. تیوفانات متیل، علاوه بر این برای حفاظت محل هرس در درختان به کار می‌رود.

راهنمای مصرف:
•پوسیدگی آرمیلاریایی ریشه و پوسیدگی سفید ریشه: برای پیشگیری از وقوع بیماری، ریشه نهال‌ها را باید قبل از کاشت تا محل طوقه در ترکیبی که شامل ۳۰۰ گرم بنومیل یا تیوفانات متیل، ۱۰ کیلوگرم خاک رس، ۵ کیلوگرم پهن الک شده و ۱۰۰ لیتر آب می‌باشد فرو برده و سپس اقدام به کاشت نهال نمود.

اما در مواردی که بیماری در باغ ظاهر گردد، در مراحل اولیه به محض مشاهده علائم بیماری می‌توان با استفاده از تیوفانات متیل به نسبت صد گرم به ازای هر درخت، بخش سایه انداز درخت را محلول‌پاشی کرد.

شانکر سیتوسپورایی: محلول‌پاشی به نسبت ۶/۰-۵/۰ در هزار، یک نوبت سم‌پاشی در پاییز پس از ریزش برگ‌ها و یک نوبت در اواخر بهار.

ملاحظات زیست محیطی:
•میزان سمیت ( LD50، LC50 ،EC50): 7500 میلی‌گرم بر کیلوگرم برای پستانداران، < 5000 میلی‌گرم بر کیلوگرم برای پرندگان، ۸/۷ میلی‌گرم بر لیتر برای ماهی‌ها، ۲/۲۰ میلی‌گرم بر لیتر برای دافنیا و ۱۰۰ میکروگرم بر وزن زنبور برای زنبور عسل.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *