بیولوگ انار

iconبیولوگ انار

بیولوگ انار Biolog Pomegranate

دارای تمامی عناصر مورد نیاز انار شامل عناصر میکرو و ماکرو به فرم کلات EDTA و سیدروفور به همراه اسید آمینه ­های مختلف می ­باشد که باعث جذب عناصر با سرعت و کارایی بالا در کنار حفظ تعادل صورت پذیرفته و سریعاً داخل شیره گیاهی شروع به حرکت می ­نماید و منجر به رفع سریع تمام کمبودها می ­شود.

ترکیدگی میوه، مهمترین ناهنجاری فیزیولوژیک و خسارت زای انار در ایران محسوب می ­شود که کمبود کلسیم یکی از عوامل اصلی در ایجاد این عارضه می ­باشد. عنصر کلسیم در برگ­ های مسن تجمع یافته و به دلیل جابجایی کم در گیاه به برگ­ های جوان یا میوه­ های در حال رشد منتقل نمی ­شود. این کود با درصد مناسبی از کلسیم به فرم کلات کربوکسیلیک با سرعت قابل توجهی در دسترس میوه­ های جوان قرار گرفته و مانع از ترکیدگی در میوه انار می ­شود. همچنین این کود حاوی درصد مناسبی از پتاسیم و ازت می ­باشد که در درشتی میوه­ های انار و شیرین شدن آن نقش مهمی دارد.

ترکیبات:

ماکرو ها به درصد

میکرو ها به قسمت در میلیون

N

P2O5

K2O

MgO

SO4

SiO4

Cu

Fe

Mn

Zn

B

Mo

۳٫۵

۰٫۵

۵

۰٫۱

۱

۱

۵۰۰

۲۰۰۰

۲۰۰۰

۲۰۰۰

۲۰۰

۲۰

 

مزایای کاربرد بیولوگ انار:

·         درشتی میوه.

·         جلوگیری از ترکیدگی میوه.

·         خوش رنگی و یکدست شدن رنگ میوه.

·         افزایش خاصیت انبارداری و نگهداری در سردخانه.

·         افزایش تلقیح و بالا رفتن درصد تبدیل گل به میوه.

راهنمای کاربرد:

روش مصرف

مقدار مصرف

زمان مصرف

محلولپاشی

۲ تا ۳ در هزار

تورم جوانه ها

۸۰ درصد گلبرگ ها ریخته باشد

زمان درشت شدن میوه

آغاز رنگ گیری میوه

همراه با آبیاری

۱۰ تا ۱۲ لیتر در هکتار

تورم جوانه ها

۸۰ درصد گلبرگ ها ریخته باشد

زمان درشت شدن میوه

آغاز رنگ گیری میوه