بیولوگ مرکبات

بیولوگ مرکبات

بیولوگ مرکبات  Biolog Citrus

مرکبات یکی از مهم ­ترین تیره ­های میوه ­های نیمه گرمسیری است. کشور ایران در مقام هفتم در بین کشورهای تولید کننده مرکبات است که در این میان استان ­های مازندران، کرمان، فارس و هرمزگان بیشترین تولید را دارند. ازت، فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن، روی، منگنز و مس مهمترین و پرمصرف ­ترین عناصر مورد نیاز مرکبات هستند. بیولوگ ویژه ی مرکبات شامل درصد مناسبی از کلیه عناصر مورد نیاز مرکبات می ­باشند که به دو فرم EDTA  و Sidrophore  به همراه اسیدهای آمینه مختلف کلاته شده­ اند. این عوامل علاوه بر خاصیت کلات کنندگی، قابلیت جذب عناصر توسط برگ و ریشه­ ها را تا حد بسیار بالایی افزایش می ­دهند و سریعاً داخل شیره گیاهی شروع به حرکت می ­نماید و به رفع سریع تمام کمبود های می­ شود.

ریزش شدید میوه، بد شکلی و مزه نامطلوب از مهم ترین معضلات تولید مرکبات در ایران محسوب می­ شود و خسارت زیادی را به باغداران وارد می ­سازد. مصرف این نوع کود در مقایسه با کودهای شیمیایی باعث افزایش درآمد کشاورزان و باغداران می ­شود.

این کود حاوی درصد مناسبی از پتاسیم، بور و کلسیم به همراه اسید های آمینه مختلف است که از ریزش میوه از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت میوه جلوگیری کرده و از بدشکلی میوه­ها جلوگیری می ­کند.

ترکیبات:

ماکرو ها به درصد

میکرو ها به قسمت در میلیون

N

P2O5

K2O

MgO

SO4

SiO4

Cu

Fe

Mn

Zn

B

Mo

۴٫۵

۰٫۵

۴٫۵

۰٫۱

۱

۱

۵۰۰

۳۰۰۰

۲۰۰۰

۳۰۰۰

۲۰۰

۲۰

 

مهمترین خصوصیات کود ویژه مرکبات:

·         افزایش عملکرد محصول.

·         جلوگیری از ریزش میوه.

·         بهبود کیفیت محصول (درشت شدن و یکنواختی سایز میوه، رنگ و طعم بهتر).

·         افزایش مقاومت به بیماری­های پس از برداشت.

·         افزایش خاصیت انباری میوه.

·         افزایش تعداد جوانه­ها و افزایش عملکرد در سال آینده.

راهنمای کاربرد:

روش مصرف

مقدار مصرف

زمان مصرف

محلولپاشی

۲ تا ۳ در هزار

قبل از شکوفه دهی

دو هفته پس از ریزش گل

افزایش اندازه میوه

آغاز رنگ گیری میوه

همراه با آبیاری

۱۰ تا ۱۲ لیتر در هکتار

قبل از شکوفه دهی

دو هفته پس از ریزش گل

افزایش اندازه میوه

آغاز رنگ گیری میوه